top of page

İKİNCİ EL KOMBİ KLİMA ALINIR MI ?

Aslında kısacası HAYIR ! :) Pişman olursunuz.. Oldu ki böyle bir karar verdiniz,dikkat edilecek hususları aşağıda sıralıyorum ;

İkinci el Klima-kombi satın almadan önce kesinlikle yerinde takılı olmasına dikkat ediniz, hani şu evinde kliması olup da taşınacak olan kimselerin klima-kombisini almaya çalışınız,ilan sitelerinde bu şekilde klima satan bir sürü insan var,hem böylelikle ürünü yerinde test etme, deneme şansınız olabilir. Bunu şunun için söylüyorum: Klima-Kombi sökülü bir vaziyette denenmez ve böylelikle denemeden test etmeden klima satın almış olursunuz.Ürünü size satan kimse tıkır tıkır çalışıyor diye sallayabilir ama klimanın gazı bitmiştir yahut bakır borularının bir yerinde çok minik bir delik vardır ve sizin bu deliği-kaçağı bulmanız imkansızdır.Bu minik delik sizin başınıza öyle belalar açar ki tahmin bile edemezsiniz.

İkinci el Klima-Kombi satın almaya giderken şayet mümkünse bunlardan anlayan birisiyle gidin.Klima-kombi işi öyle buzdolabı, çamaşır makinesi gibi hemen anlaşılacak ve çözülecek bir ürün değildir.Bir sürü görünmez arızaları barındırır ve bu arızalar klimayı evinize monte ettiğinizde meydana çıkar sonrada klimayı size satan kimseyi arayıp “yahu kardeş bu klima çalışmıyor” dediğinizde bende çalışıyordu siz montaj ederken bozdunuz diyebilir.Gibi gibi bir sürü problem yaşayabilirsiniz ! O yüzden siz sıfır ürün tercih edin ki rahat rahat ısının&serinleyin...Saygılar..


322 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page