top of page

PETEK TESİSAT TEMİZLİĞİ NEDİR ? NE ZAMAN YAPILMASI GEREKİR ? KOMBİ BAKIMI NEDİR ? NE ZAMAN YAPILIR !

Yıllarca kullanılan peteklerin, kombilerin zamanla bakıma, temizliğe ihtiyacı vardır.

Çamur, kireç, çeper genellikle plastik borularda olur. Bakır boru sistemleri kesinlikle temizlik gerektirmez.

Kombi Petekler Ne Zaman Temizlenmeli?

Kullanmakta olduğunuz peteklerin alt veya üst kısımlarında ısınmayan bölgeler varsa, kombiniz normale göre sesli çalışıyor ya da sıcak suyunuz düzensiz olarak geliyorsa, en son petek ısınmıyor ya da yerden ısıtma sistemlerinde bölgesel ısınma problemleri yaşanıyorsa petek temizliği vakti gelmiş demektir.

Neden Kombi Petek Temizliği Yaptırmalıyım? Kalorifer Petek Bakımı ve Kombi Petek Bakımının Avantajları Nedir?

Yakıt tasarrufu sağlar.Peteklerin dengeli ve daha çabuk ısınmasını sağlar.Kombinizin ve tesisatınızın ömrünü uzatır.Kombinin gürültüsüz ve ekonomik çalışmasını sağlar.

Kombi tesisat peteklerimi ne zaman temizletmeliyim?

İyi ısıtan peteklere sahip olmanız için periyodik olarak en az 2 yılda 1 defa petek temizliği ve kombi bakımı yaptırmanızı öneriyoruz. Aksi durumda peteklerinizde eşit sıcaklık dağılımının gerçekleşmemesi sonucu ısınma problemleri ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Ayrıca kombiniz çalışırken zorluk çekeceğinden ömrü de kısalmış olacaktır.

Kullanmakta olduğunuz petekler zamanla kirlenmekte, alt ya da üst kısımlarında ısınmayan bölgeler ortaya çıkmakta, ortama kötü kokular yaymaya başlamakta, kombiniz daha sesli çalışmaya ve düzensiz sıcak su basıncı sorununa neden olmaktadır. Sizin de bu tür sorunlarınız varsa peteklerinizin ve kombinizin bakımlarının yapılma zamanı gelmiş demektir. Peteklerin yanı sıra yerden ısıtma sistemi ile ısınan yerlerde de bölgesel ısınma problemleri yaşanıyorsa yine bakım yapılması gerekmektedir.


FİRMAMIZ PETEK SADECE PETEK TEMİZLİĞİ YAPMAKTADIR.

KOMBİ TEMİZLİĞİ VE BAKIMINI MARKASI NE İSE SADECE YETKİLİ SERVİS UZMANLARI YAPMALIDIR Kİ VERECEĞİNİZ PARANIN KARŞILIĞI OLSUN ! FİYATLANDIRMA İÇİN İLETİŞİME GEÇEBİLİRSİNİZ..

8 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page